Besparen op uw advertentiekosten?

Advertentieset Joop Roukens 1000

Professioneel voor de dag komen en besparen op uw advertentiekosten?
Het kan met de FMG Reclameset!

Adverteren is een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het is namelijk een middel om te communiceren met uw doelgroep.

Als ondernemer zult u regelmatig een aantrekkelijk aanbod krijgen om te adverteren.

Wanneer u besluit een advertentie te plaatsen, bent u er nog niet met het verlenen van de opdracht. Eigenlijk begint het daarmee pas. U geeft uw reclamebureau opdracht een advertentie te maken of gaat er zelf eens goed voor zitten. Hoe dan ook, er is veel tijd mee gemoeid. FMG Groep heeft voor u een handig hulpmiddel ontwikkeld:

DE FMG Reclameset
Deze set bestaat uit 4 advertenties, opgemaakt in de meest voorkomende formaten. De ontwikkeling en uitvoering van de advertenties wordt, in onderling overleg, verzorgd door FMG Groep. Het uiteindelijke resultaat krijgt u aangeleverd op 2 cd-roms, waarop bestanden staan die aan de eisen van iedere uitgever voldoen. Bovendien krijgt u een beknopte huisstijl handleiding. Op deze manier weet u zeker dat de eisen die u stelt aan uw nauwkeurig gekozen huisstijl altijd worden nageleefd.

Met een FMG Reclameset haalt u een groot aantal voordelen in huis:

1. U heeft altijd een advertentie achter de hand. De kostbare tijd die gaat zitten in het bedenken en uitvoeren van een advertentiecampagne behoort met een FMG Reclameset tot het verleden
2. Uw advertentie uitingen hebben altijd en overal de zelfde uitstraling, waardoor de herkenbaarheid en professionele uitstraling van uw bedrijf vergroot wordt.
3. Een FMG Reclameset werkt kostenbesparend. De praktijk leert dat bij het aanleveren van een kant-en-klare advertentie een korting bedongen kan worden die oploopt tot wel 15%!

Profiteer direct van korting
Indien u nu een FMG Reclameset bestelt, ontvangt u direct een korting van 15% op de prijs van € 495,00

Neem voor meer informatie of uw bestelling contact op met FMG Groep: 0162-310030

Meer voorbeelden:

REclameset_Verstraaten

 

Reclameset_deBruin-1000