Schrijven is een vak!

Schrijven Is Een Vak Fmg1

De meeste ondernemers hebben een duidelijke visie en kunnen deze in een paar zinnen uiteen zetten. Wellicht hebt u wel eens gehoord van de “elevator pitch”, waarin u kort en bondig uitlegt wat u te bieden hebt!

 

Als dat mondeling lukt, bent u al een heel eind, maar hoe zit het op schrift?

Niet iedereen die een taal spreekt of een goed verhaal heeft, kan echter schrijven. Een boodschap aan het papier of een beeldscherm toevertrouwen, is namelijk een vak. Een vak dat we bij FMG Groep als geen ander verstaan.

Het belang van een goede tekst wordt vaak over het hoofd gezien. Een tekst op uw website mag dan misschien wel het zelfde, wervende doel hebben als die in uw brochure, ze verschillen nogal qua lengte en stijl. Bezoekers van uw website lezen vaak scannend en wensen in een paar tellen tot de kern door te dringen. Bovendien is het handig om bij een webtekst rekening te houden met zoekmachines om de vindbaarheid te vergroten. Bovendien is het van groot belang wat u wilt communiceren en vooral met wie.

FMG Groep heeft zich gespecialiseerd in het schrijven van teksten. Of het nu gaat om een wervende bedrijfsreportage, een informatieve webtekst of een pakkende oneliner, we weten altijd de juiste snaar te raken.

Bent u nieuwsgierig wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem eens contact op over de vele mogelijkheden.