FMG Drukkerij Dongen

makelaar in drukwerk

Drukkerij Dongen

Drukwerk komt in vele soorten en maten. Hierdoor zijn er ook veel technieken om te drukken ontstaan. Er is geen enkele drukkerij welke alle soorten persen heeft staan en alle druktechnieken beheerst. Of toch wel? FMG Drukwerk heeft zich ontwikkeld als een makelaar in drukwerk. Als drukkerij in Dongen weken wij niet met eigen persen. Wij kennen de markt als geen ander en hebben een goed overzicht van het persenpark in Nederland en ook daar buiten.

Daarom betaalt u bij een normale drukkerij vaak te veel!
Graag wil ik u uitleggen waarom u bij een normale drukkerij vaak te veel betaald of net niet het product kunt maken wat u eigenlijk voor ogen hebt. Een simpel voorbeeld: een drukkerij heeft een één kleuren pers en u wilt drukwerk in twee kleuren bestellen. Met deze pers zal eerst de eerste kleur gedrukt moeten worden, daarna moet de pers schoon gemaakt worden om vervolgens de tweede kleur te kunnen drukken. Met enkele twee kleuren pers had dit in een keer gekund en was u voordeliger uit. Wat ik probeer te zeggen is dat elke drukkerij wel een specialiteit heeft waar hij in uitblinkt en voor dat product zal de verhouding tussen prijs en kwaliteit optimaal zijn. Voor alle andere producten zijn ze dan vaak of net te duur of de kwaliteit is net niet afdoende.

Waarom dan kiezen voor FMG als drukkerij in Dongen
Doordat wij weten op welke per uw product het beste geproduceerd kan worden hebben we vaak al een voordeel t.o.v. een normale drukkerij. Doordat wij veel volume wegleggen bij onze partners kunnen we ook scherpere prijzen wegleggen waardoor u niet te veel betaald via een tussen persoon. Uw grootste voordeel is dat wij u dan kunnen helpen om een product op een optimale manier te produceren zodat u de hoogst haalbare kwaliteit in huis haalt zonder dat u daar meer voor hoeft te betalen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of gewoon eens een prijsvergelijk doen?
Neem dan contact op →

druk·ken (ov.ww.)

1. (letters, tekeningen enz.) d.m.v. een pers op papier e.d. overbrengen 2. (boeken, platen) met de pers vervaardigen

druk·pers (de ~)

1. werktuig waarmee boeken en platen gedrukt worden => pers 2. het drukken en verspreiden van geschriften, zoals kranten, boeken enz.

Klanten waar wij voor creëren en communiceren

© Copyright - Freestyle Media Groep