Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan

Freestyle Media Groep

“Alles voor een tevreden klant”

Freestyle Media Groep is een bureau voor vormgeving, communicatie en online reputatie management. Met een gepassioneerd team van vakspecialisten staan we graag voor je klaar om samen met jou je reclame en marketingwensen naar een hoger niveau te tillen. Door een mooie combi van ervaring in de old school offline wereld en de ruime kennis van online marketing en online reputatie, durven wij te beweren dat we je nèt dat beetje extra kunnen bieden.

Bij Freestyle media groep werken we vanuit drie sterke pijlers FMG Reclame, FMG Media en FMG Design. Ieder met zijn eigen specialisme, maar aangestuurd vanuit één aanspreekpunt zodat jij met een vast contactpersoon al je reclame wensen, zorgeloos uit handen kunt geven.

Als sociaal betrokken onderneming vinden wij het belangrijk om met de hoogst mogelijke service voor jou klaar te staan, te weten wat er bij jou speelt en hoe je onze hulp en advies ervaren hebt. De mening van onze klanten stellen wij dan ook erg op prijs en nemen wij dagelijks mee om onze dienstverlening nog aangenamer te maken. Door ons te helpen jouw ervaring te delen, steun je automatisch het KWF. Zo investeren we samen in een optimale samenwerking.

Wilt je weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

© Copyright - Freestyle Media Groep