Reclamebureau Dongen

ALLES regelen met één aanspreekpunt

Reclamebureau Dongen

Een reclamebureau in Dongen?

De kans is groot dat u op zoek bent naar een reclamebureau. Er zitten er meerdere en niet alleen in Dongen. Er zijn wel honderden reclamebureaus te vinden en goede ook!

Waarom zou u dan kiezen voor Freestyle Media Groep?

Een goede vraag, die wij ons zelf ook met regelmaat stellen. Voor de prijs alleen hoeft u niet te komen, tenslotte is er altijd iemand goedkoper en zelfs creativiteit is op veel plaatsen te vinden.

Bij Freestyle Media Groep treft u een groothandel op het gebied van reclame en kunt u ALLES regelen met één aanspreekpunt.

Een harde kern van mediabegeleiders in combinatie met freelancers en vaste partners maken ons niet alleen creatief en flexibel, het zorgt er ook voor dat wij onze overheadkosten laag kunnen houden en een hoog rendement uit uw budget kunnen halen.

Met onze vier pijlers FMG Reclame, FMG Belettering, FMG Drukwerk en FMG Media hebben wij alle disciplines in huis om u van dienst te zijn.

U vindt bij ons een groep vakidioten, die die graag voor u klaar staan en niet zo bezig zijn met de “regels”
Volgens ons zijn er geen “spelregels” in ons vak. Er is alleen “spel”

Omdat ons vak zo leuk is, vinden wij het niet erg om hard voor u te werken en te doen wat nodig is om de klus te klaren. U kunt er van op aan dat wij met 300% inzet voor u werken, onze afspraken nakomen en samen onze creatieve horizon zullen gaan verbreden.

Wilt u eens van gedachten wisselen met een reclamebureau in Dongen, waar mensen werken met een andere manier van creatief denken? U bent van harte welkom !
Neem contact op →

Reclamebureau dongen

re·cla·me (de; v(m); meervoud: reclames)

1. het geheel van middelen die worden ingezet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

Klanten waar wij voor creëren en communiceren

© Copyright - Freestyle Media Groep