FMG Team

Janno Verkooijen
Founder

Janno is de oprichter van Freestyle Media Groep en de creatieve duizendpoot achter onze firma. In 2000 is hij begonnen met FMG waarna hij ook FMG Reclame, FMG Design, WonenWonen.nl, 5-sterrenspecialist en kookgek.nl leven in heeft geblazen. Met ruim 20 jaar ervaring in reclame en marketing kent Janno de online- en offlinewereld als geen ander.

Erik Twisk
Owner

Erik is al jaren actief in de wereld van klantfeedback (KTO) en mede eigenaar van 5-sterrenspecialist holding welke onderdeel is van Feeddex.

Rob Claesen
Directeur

Rob kent als ervaren marketeer de weg in zowel de online- als offlinewereld en weet alles van printmedia. Het schrijven van teksten en het vinden van creatieve oplossingen zijn enkele van zijn specialiteiten. Rob kan goed luisteren en heeft daardoor vaak aan een woord genoeg om wensen om te zetten in resultaten.

Ilse Klop
Online reputatie specialist en sociale media expert

Ilse houdt zich bezig met online reputatie management en is zeer breed georiënteerd op het gebied van sociale media.

Gijs van Helvoirt
Online reputatie specialist

Gijs is bij ons begonnen als student en is goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.  Zijn frisse kijk op zaken is van grote toegevoegde waarde in de online wereld.

Anke Zandee
Officemanager

Anke is als officemanager het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Anke is onze rots in de branding en zorgt ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Perry
CHO – Kantoorhond

Omdat een goede werksfeer belangrijk is, hebben we Perry aangesteld als CHO (Chief Happiness Officer). Perry zorgt altijd voor een vrolijke sfeer en is een fantastische helphond. Ook nooit te beroerd om even te kwispelen wanneer er een klant op bezoek komt. Geen zorgen als je niet zo blij wordt van honden. Perry is altijd bereid om even elders lekker honden-dingen te gaan doen. Meestal horen we dan wel…. Waar is Perry? (Phineas en Ferb fans begrijpen het 😉 )

Contactformulier

Klanten waar wij voor creëren en communiceren

© Copyright - Freestyle Media Groep